29 december 2012

Carhunting and some qualitytimes...

Dags att kliva upp och börja den här lördagen! Idag blir det biljakt igen. Vå spenderade hela gårdagen med att åka runt och kolla bilar. Bästa bilen enligt mig var Audi A4 S-line quattro medans Mattias kärade ner sig i en Audi A6 S-line quattro. Dock har vi tagit det vuxna beslutet att även om dessa bilar ligger i prisklassen vi tänkt oss så är det mer ekonomiskt att köra på en Volvo v50. Det kostar inte lika mycket i försäkring, skatt, reparation och så vidare. Så förmodligen blir det till att köpa bilen idag om vi kan enas om färg och lite annat. I slutändan så ska den ju vara skön att köra också så tror att mina krav om utseende får gå i andra hand.

Annars spenderades gårdagskvällen med Sabina och Perra. Vi käkade lite middag och satt sen och pratade om allt mellan himmel och jord. Riktigt skön avslutning på en lång dag.

Ikväll ska vi eventuellt hem till Thomas och Linnea och umgås. Det var riktigt längesedan vi träffade dom så det kommer bli riktigt kul. Älskar verkligen när Mattias har semester. Det blir så mycket mer gjort när vi är två som stökar runt och får saker ur vägen. Så sen finns det masa tid för umgänge med vänner och egentid för oss två.

Har hunnit med en massa kvalitets tid med både varandra och vännerna då vi har varit på Ullriksdals slottsträdgård och ätit frukost, åkt runt och kollat bilar, shoppat en del, ätit lunch och bara myst tillsammans, Ikea med Sabina och Perra, spelkväll hemma hos Pernilla och Niklas där även Sandra och Jimmy joinade, middag igår och snart är det nyår som ska firas med några av det bästa!

Men nu blev det lite stressigt här då vi ska iväg alldeles strax och jag knappt tagit mig ur sängen. Have it good!!!









0 Era tankar: