20 augusti 2010

Home sweet home..

Gårdagen var riktigt mysig då jag och Mattias tillbringade eftermiddagen med att strosa runt i möbelbaffärer och inredningsbutiker i Barkarby. Vi hittade så mycket fina saker och nu kliar det praktiskt taget i fingrarna på att få börja inreda vår lägenhet. Problemet är bara att vi inte har bestämt vart vi vill bo ännu.

Middagen åt vi på Thai House vid Infra City. Det blev fyra små rätter med en massa friterat kyckling, fläsk och friterad banan med vaniljglass. Mums!! Men man blev ju helt galet mätt på det! Servitrisen var helt crazy och otrevlig mot i princip alla då hon nekade ett sällskap och sa åt dom att hon helt enkelt inte hade tid att servera dom så hon föreslog att det skulle gå och äta pizza på restaurangen brevid.. Vem gör så?! Men gott var det iallafall!

Kvällen spenderades hemma hos Lasse, där jag och Maria satt och planerade min födelsedag. Så nu blir det middag på Koh Pang Yang och utgång inne i stan! Som alltid så ska man ju givetvis ha tema och då rosa användes förra året fick det bli blått i år!

Men nu ska det fikas med Lovely och hans mamma i Sigtuna och därefter ska det inhandlas lite för morgondagens partaj!

Have it good!

0 Era tankar: