01 augusti 2012

Time for us...

Känns helt underbart att vara hemma. Har haft det toppen i Spanien men ingenting slår känslan när man varit borta och kliver in genom sin dörr och man är hemma!! När lukten av sköljmedel sköljer över en när man kommit innanför dörren och sen går in i sovrummet och slänger sig på en bäddad säng. Den bästa känslan i hela världen förutom kärlek såklart.

Sista biten hem kändes som en evighet. Man var trött och kall då vädret här hemma inte alls är som det varma soliga vädret vi lämnade i Spanien. Vi kom hem runt tolv på natten, packade upp allt och gick sedan och la oss.

På tisdagen drog vi till Ikea med svärmor och svågern. Riktigt trevligt men tröttheten kom ikapp oss. Resten av kvällen spenderades i sängen med mys och tv tittandes.

Idag har vi varit iväg hela dagen och hjälpt Sabina och Perra att flytta. Det var jobbigt men kul att se hur fint hus dom köpt och det blev en hel del skratt och mys efter att allt var inflyttat. Det bjöds på pizza, vin, öl och en mega god paj som Petra kokat ihop på jordgubbar, rabarber och vitchoklad!! Mumma!

Nu blir det läsa en stund och därefter ska jag sova. Imorn ska jag få träffa min Apa och underbaraste gudsonen! Längtar!

Sleep tight..




0 Era tankar: