19 augusti 2012

Weekend full of love...

Har haft en av det bättre helgerna på länge. På fredagen jobbade jag till sent och sen blev det pyssel med presenten och bakande till Dantes namngivelse. Älskade Lovely förberedde middagen medans jag gjorde klart allt. Det bjöds på fajitas och mys framför tvn.

I kördes st det fullt ös då det skulle fixas klart med allt inför eftermiddagen och kvällens planer. Vid halv fyra begav vi oss ut till Nibble för en eftermiddag fylld med bebismys, bästa vännen och nära och kära till Lilla D. Det var riktigt trevligt då det bjöds på både mat och fika. Presenten till gudsonen uppskattades och lockade till och med fram lite glädjetårar.

Efter namngivelsecermonin var det dags att bege sig till nästa tillställning hemma hos Perra och Sabina. Där bjöds det på bra sällskap, rolig lek, god mat, Petras goda shots, och en massa skratt och mys på altanen runt två tiden begav vi oss hem till mamma och pappa för övernattning då dom bor två minuter från festen.

Imorse vaknade vi upp relativt pigga. Vi åkte hem för att byta om och sen tillbaka till föräldrarna för lite pizzalunch med The Husband, Lorr, Anne, Niklas, Johan, och Sandra.

Jimmy joinade efter golfrundan och sen vankades det två visningar. Ett av husen var riktigt fint men inget va dom kändes helt rätt. Efter en glass med vännerna begav vi oss sedan en för lite söndagsmys.

Imorgon börjar vardagen igen med en fullspäckad vecka fylld med jobb, träning, födelsedag, städning och storhandling inför fredagens födelsedagsfirande med vännerna.

Men med en som här helg i ryggen känns det helt okej att det är måndag imorgon.

Sleep tight!

0 Era tankar: