25 september 2012

Life is fragile..

Livet.. Livet är verkligen något ömtåligt som många av oss tar för givet. Man tänker inte på att varje sekund skulle kunna vara ens sista. Egentligen är vi människor inte så starka som vi kanske vill tro. Eller jo starka är vi men i vissa ögonblick är våra kroppar så ömtåliga att det är sjukt.

Det är inte lätt att förlora någon nära... En mamma, pappa, syster, bror, vän! Ja vad man än har för relation till en människa så tycker man alltid att det är lika orättvist. Men ibland måste man tänka på att det kanske är för det bättre. Det är egoistiskt av oss att vilja behålla någon vid liv när den är sjuk och mår dåligt. Har man kämpat i flera år, har man då inte rätten att få ge upp och somna in?

Man försöker alltid hitta någon eller något att skylla på men egentligen är det bara livet som har son gång. Livet är inte alltid rättvist. Det är inte alltid glada och kärleksfulla stunder. Ibland är livet både hemskt och ledsamt. Men man får helt enkelt försöka tänka på dom fina stunderna man haft med den personen. Försöka fokusera på det bra istället för allt det dåliga..

För mig är den stunden på min bröllopsdag. När du kom in och var lyckan själv när du gratulerade och kramade oss..

1 Era tankar:

Maria Flinck sa...

Åh bästis. De där va väldigt fint. Önskar jag hade modet att skriva men det kommer väl snart antar jag... ❤