09 juni 2009

Sunday feeling..


Dagen har varit fylld med måsten så kvällen kändes riktigt skön i kontrast mot allt som man var tvungen att göra tidigare på dagen.

Det blev banken, affären, Arken, Panta en massa skit som stått ute på altanen alldeles för länge och en riktigt trevlig lunch med pappa. Åt fakitskt Delizie (fyllda pasta rullar i bechamel och tomatsås) och det var heeelt underbart. Det är det bästa någonsin och vanligtvis äter jag det bara när min underbara M firar sin födelsedag.

Efter det var det dags att börja röra sig hemmåt och börja med middagen. Dock fastnade jag, Lorr och Annelie i min säng framför datan. Så det blev en rätt sen middag men HEY ingen hade speciellt bråttom.

Grillning för hela slanten med Familjen inklusive Moster och Mormor och The extended Family bestående av Pernilla och Nykomlingen Biff.

Maten smakade toppen precis som vanligt och på det blev det världens bästa efterrätt Baklava!!
Så underbart gott speciellt rutorna med Pistage. Dock uppskattades inte efterrätten av vissa kräsna (läs Lorr och Niklas) Men vi andra mumsade glatt i oss.

Kvällen avslutades med lite kortspel och en massa snack och skratt. Men nu är det dags för sängen och imorgon blir det jobba och en fika med Tessan, Tess och Alex kanske tar Freddy en tripp förbi också men det återstår att se..

Sleep tight my friends!

0 Era tankar: