01 februari 2010

Lazy me,,

Ligger kvar i sängen och orkar faktiskt inte ta mig upp riktigt än.. Har en heldel som måste göras, men noll ork för att utföra allt. Men snart ska jag ta mig upp.. Börja dagen och få lite undanstökat.

Ligger mest här och funderar på mitt och Marias samtal från igår kväll. Vänskap är inte alltid så lätt iallafall inte när man är tjej då vi alltid ska analysera och vrida och vända på allt. Varför kan inte saker och ting bara tas för vad det är?!

Kanske är det inte meningen att allt ska vara så lätt. Om du inte får kämpa lite, värdesätter du det oftast inte lika högt. Kanske ligger inte problemen vi tjejer har hos andra utan inom oss själva. Osäkerheten och känslan av att man inte räcker till alla gånger är ju några av anledningarna till att man reagerar om inte ens vän hört av sig på hela dagen. Egentligen ska det ju inte vara så.. Men kanske tar det tid att komma till den punkt då man är så säker på sin vänskap att man inte behöver höras varje dag för att veta att den betyder något.

Det bästa är att gå på magkänslan och sluta läsa in så mycket i alla ord och tankar. Vi kanske borde lära oss att ta saker mindre seriöst och ta livet med en klackspark ibland. Vem vet, livet kanske blir en aning lättare utan alla funderingar..

I've learned that it takes years to build up trust,
and it only takes suspicion,
not proof, to destroy it.

0 Era tankar: