10 januari 2010

When did everyone decide it was OK?!

När blev det Ok att vara otrogen?!

Känns som att alla runtomkring mig har varit det, kommer att vara det eller pratar om att vara det. Man tycker ju att responsen borde vara rätt uppenbar då man får höra om något sådant.. Men NEJ alla verkar tycka att det är helt OK!

När blev det okej att svika, ljuga och förråda någon som står en nära?! Det har blivit mer normallt att folk springer och är otrogna än att istället vara trogen mot sin partner.

Inte helt okej om ni frågar mig!

5 Era tankar:

Maskinen sa...

A Lion would never cheat on his wife.. but a Tiger Wood!

Marco sa...

Asså jag känner att det är så pinsamt med alla lögner.. Är du inte nöjd Med saker och ting förändra din situation gå inte runt och ljug för dig själv din partner och kränk inte folks intelligens nivå genom att ljuga dem rätt upp i ansiktet! Om du ens tänker tanken i mer en några skämtsamma sekunder då är det ett tecken, så sluta vara mes och man up för f"€n!! Annars är du bara låg! Pinsamt med otrohet!

Cali sa...

Stefan: Haha den var bra!

Cali sa...

Marco: Jag är med dig! Känner man att man måste ljuga för sin partner om vart man ska vara är det ju något som är fel i relationen. Men nu handlar det ju inte bara om lögner utan otrohet i allmänhet. Varför kan man inte bara göra slut innan man går och ligger med någon annan?!

jojo sa...

håller med, antingen gör man slut eller så slutar man gnälla. är man otrogen är förhållandet man är i ändå inte värt mycket nog för att stanna kvar i. man är inte otrogen om allt är bra liksom.