12 februari 2009

Friends, Pizza movie and a new color..

Blev bara jobba i två och en halvtimme idag, åkte hem till Maria och därefter åkte vi och mötte upp Annelie på Coop i Kungsängen. Vi stod ett tag i valet och kvalet vad gällde Annelies hårfärg men hittade tillslut en färg vi trodde skulle passa. Givetvis kunde inte jag och Maria hålla oss ifrån att köpa varsin färg, då vi hittade den perfekta färgen.

Vi köpte med oss pizza och åkte hem till Annelie där Greta väntade. Det blev mat och snack innan vi tog på oss myskläderna och började med hårfärgningen. Maria som hade i uppgift att färga Annelies hår misslyckades redan innan färgen applicerades i håret då hon blanade i balsamet istället för färgcremen med vätet. Men efter mycket om och men med uncle bens burkar, skum och väldigt väldoftande hårfärg lyckades Annelies hår tillslut bli jätte bra. Du måste bara vänja dig gumman!
Men min och Marias hårfärg kan jag säga såg helt orange ut. Man skulle kunnat tro att nmågon hällt morotsjuice i hårbotten på oss. Men i slutändan blev resultatet rätt bra ändå.

Nyfärgade la vi oss i Annelies säng och åt munkar, chokladbiskvi och tittade på Mamma Mia.
Den filmen är verkligen bra, visst lite töntig men bara för härlig speciellt den lilla saken som springer runt och bara är underbar.
Blev lite lek med Greta innan de var dags att tacka för oss och åka hemåt till sängen, då man ska upp tidigt imorn och jobba. Men de var en jätte trevlig kväll ch ni ska se att vi kommer att look FAB på lördag i våra nya hårfärger!



Så här kan de se ut när tre tjejer får för sig att färga håret en torsda kväll

0 Era tankar: