05 februari 2009

Panncake mania!

Det blev pannkakor igår igen :) Tanken va kanske inte att det skulle bli så, skulle ju börja äta nyttigt och ni vet köra hälsosamt ett tag men det gick åt skogen. Men vi ska börja, måste bara få matlistan på vad jag får äta av J, sen Maria blir det promenader och gympa för hela slanten.

M och J hämtade upp mig på jobbet igår, de blev en snabbis in på hemköp för att köpa några grejer som fattades och sen hem till M där de blev Pannkakor för hela slanten. Annelie kom förbi och joinade oss, och det blev en trevlig måltid med mycket skratt och god mat.

Därefter blev det fara iväg hem till en otroligt gravid E på fika. Hon hade bakat en supergod kladdkaka och det blev gott te till kakan. Vi lekte lite med hennes pilatesboll och M som alltid kommer ihåg att ta med sig kameran fotade lite så ni å in på hennes blogg för att se kvällen i bilder.

Vi bestämde oss för att sätta på en film, valet blev svårt då E har rätt mycket filmer men tillslut blev det Good Luck Chuck, me love that movie! Den är så mysig och rolig,
en riktig FEEL GOOD film.

Det var en trevlig kväll i vänners sällskap..

0 Era tankar: