01 november 2009

And down we go...

Nyss hemkommen från Fabben och jag säger bara ett ord.. Totalt misslyckat. Haha det var två ord men You got the picture.

Vi var laddade förfesten var toppen med alla tjejerna samlade förutom Lorr som tyvärr var jobbar imorgon och Tove som inte hann med förfesten. Men nivån var ändå på topp och vi såg fram emot festen som komma skulle.

Runt elva satte vi oss i Taxibilarna ochåkte ner till Fabben. Vi hade kul den första halvtimmen, berodde nog mest på stämningen och att vi äntligen lyckades samla alla på Fabben efter några månader då det har varit stängt. Men sen kom besvikelsen!

Alldeles för mycket folk, ett enda stort kaos helt enkelt. Så det blev tillslut att sätta sig en taxi och åka hem till sängen. Tråkigt när man sett fram emot något och det bara floppar..

Men men better luck next time!

Sleep tight!

2 Era tankar:

djadde sa...

Håller med dig...även om det är kul att lira för mkt folk...dock var det juldags-varning...720 pers kom det under hela kvällen o tur att ni åkte hem före stängning...strax innan 05 kom sista gästerna ut med sina jackor...KAOS KAOS i garderoben...men men kul att ni kom iaf...

Cali sa...

Haha a alldeles för mycket! Men musiken var bra iallafall :) Det var redan kaos vid ett kan jag ju lova så jag vill inte ens tänka på hur det var senare då alla skulle gå..