22 november 2009

The day after.. A real joy!

Känner mig trött men samtidigt väldigt nöjd med gårdagskvällen och helgen överlag. Har haft en toppen helg med några av det bästa och bättre avslut än ikväll kan man inte önska sig. Vi ska se New Moon! Oj så jag har längtat.. I ett år har jag väntat på uppföljaren och det faktum att jag läst böckerna och redan vet vad som ska hända har inte fått mig att längta mindre.. Snarare mer!

Gårdagen bjöd på en massa skratt speciellt förfesten som bestod av Mig, Lorr, Anncha och Niklas. Vi hade så sjukt roligt.. skrattade så jag grät. Vid halv ett drog vi ner till Fame där vi träffade Elin som var där med några vänner och givetvis snygga E som var lika snygg som vanligt!

Men då det blev stängningsdags alldeles för tidigt drog vi ner till Magget där Pernilla, Sara och Andreas med vänner joinade. Vi dansade och festade lite och när lamporna tändes bestämde vi oss för att dra hem till Lorr och Niklas på efterfest.

Hade verkligen en toppen kväll och kom hem tidig morgon med ont i fötterna och en hunger som inte var av denna värld. Men efter att ha ätit mackor somnade jag så sött och vaknade sent idag, men en lång sovmorgon på ens lediga dag är ju aldrig något dåligt!

Time to hit the shower!

0 Era tankar: