26 december 2009

When you realise it's not the same anymore..

God morgon mina vänner!
Dags att stiga upp och dra ut i shoppingvärlden i några timmar.. Det ska iallafall jag göra när M bestämmer sig för att vakna. Men så länge blir det lite uppdatering om gårdagen.

Det började med att vi alla samlades för en underbart god middag hemma hos Sara. Vi åt Parmaskinksinrullad sparris med en jätte god creme i till förrätt. Varmrätten bestod av rostbiff och rotfrukter i ugn med bearnaise och rödvinssås. Men efterrätten slog ju allt! Saffranspannacotta!! Det är min absoluta favoritefterätt!

Efter middagen blev det lite dricka och mycket snack som ledde till riktiga gapflabb från min sida. Är riktigt kul att samlas alla tjejer ibland och bara prata gamla minnen och pinsamheter man har gjort! Runt nio dök grabbarna upp då deras förfest hemma hos Pam inte alls var lika rolig utan oss..

Men sen var det dags att bege sig ner till Fabben och en enormt lååååång kö som i princip bestod av 18åringar och oss. Dock behövde vi inte vänta länge då vakten släppte in oss riktigt fort.. Ibland lönar det sig att vara en fabben veteran ;) Haha ne riktigt så var det kanske inte..

Halvbra musik, småbarn och halvdana drinkar och en MASSA bråk beskriver nog Fabben riktigt bra! Men det blev ändå lite fest då sällskapet var det bästa och lyckades hålla en kvar till två. Men sedan var det dags att inse att bättre än såhär kommer det aldrig att bli.

Hemgången var då inte det lättaste med poliser och vakter överallt och gråtande barn vid vägkanterna då detblivit utslängda utan en möjlighet att hämta ut sina jackor. Men tillslut fick jag tag i en taxi och det bar av hemåt för lite pizza med Annelie.

Nu dags att börja terra Maria!

See ya!

2 Era tankar:

Adde sa...

Vad hände igår på fabben...100 mil ifrån o endå blir man terroriserad av personal o en massa annat småkryp om kaos inne på fabben...tur att man inte var på plats då kanske...lr så var det kanske det som saknades en gnutta adde anda...hrrm trist men detta bevisar ju bara att det måste ske förändring radikalt om det inte ska gå under helt...

Cali sa...

Det var totalt kaos kan jag ju tala om.. Men varför höra av sig till dig?! Vad ska du kunna göra när du inte ens är där!

Klart det saknades en gnutta Adde.. Musiken och stämningen är inte densamma utan dig ju :)

Ja klart det måste ske en förändring.. eller a de beror ju på. vill dom rikta in sig på fulla 18åringar så bara bråkar och spyr ner stället så har dom ju lyckats.

Däremot har de ju blivit av med alla andra då ingen vill dra dit längre då det bara är barn och dåliga drinkar..

Men hoppas du haft en toppen jul!