20 december 2009

Why so judgemental?!

Gårdagen blev kanske inte så lugn som det var tänkt. Vid elva tog min rastlösa själ över och det blev åka hem till Lorr och Niklas för lite dricka. Därefter gick vi ner till Hästen och mötte upp Emil, Hägge och lite annat folk. Där blev det många skratt och pinsamma minnen.. Strax innan stängning joinade en full Anncha med några vänner.

Då vi inte alls kände oss trötta, vandrade vi ner den korta sträckan till Magget i snöstormen. Riktigt kul hade vi och Pernilla och Sara kom ner när det hade jobbat klart. Tog det rätt lugnt med drickandå jag faktiskt inte var speciellt sugen på alkohol över huvudtaget.

H och M hamnade i något onödigt bråk med varandra över en utspilld öl vilket slutade med att H blev utslängd med huvudet före. Inte så kul då M fortsatte diskussionen med Niklas. Så vi lämnade över vårat bord och gick mot garderobskön. Väl där blir det nått jäkla tjafs med en liten Mexxare som började kladda och sedan blev riktigt sur då han fick ett nej. Det hela slutade med att vi tillslut gick därifrån för att undvika mer tjafs.

Vaknade upp imorse och låg kvar och myste riktigt länge. En riktig kalasmorgon! Dock blev det lite stressigt då jag insåg att klockan var över elva och jag skulle träffa Pernilla klockan tio. Givetvis hade mobilen noll batteri, men nu i efterhand kanske det inte spelar så stor roll då jag fick tag i P för cirka tio minuter sedan. Får se om vi hinner med någon julmarknad men är osäker på om P ens får köra bil då efterfesten pågick till tidiga morgontimmen.

Men annars kanske det blir filmmys eller något annat kul! Är på riktigt bra humör och tänker inte låta något Bring me down!!

0 Era tankar: