19 oktober 2009

From serious to unserious..

Det blev en del pluggande idag. Inte för att vi fick jätte bra poäng på testproverna men nu har vi iallafall börjat. Dessutom skyller jag lite på att det faktiskt inte är världens lättaste att koncentrera sig nere på hästen.

Men nästa gång får vi se till att kanske vara hemma, eller ett ställe där det inte är musik, folk och annat som distraherar.

När vi pluggat klart och Pernilla hade jobbat färdigt åkte vi hem till mig för lite filmmys. Dock blev det ingen film då det var roligare att sitta och prata, mysa, skratta istället. Vi kollade på en massa kort från för, mindes högstadiet och alla frisyrer, kläder och folk som har kommit och gått i våra liv. Vissa bra andra helt hemska! Vi pratade vikt, fester, fyllor och annat som vi varit med om under årens lopp.

Det blev även en hel del prat om Pepparkvarnar och hur stora pepparkvarnar har längre uthållighet då man kan ha mer peppar i dom, och små kanske inte håller i sig lika länge. Vissa pepparkvarnar har varit snea andra inte så snea..

Ja det blev en hel del prat om det mesta som rör våra liv men trevligt var det. Vissa stunder gick det inte att hålla sig för skratt och andra undrade man mest vad man tänkte med..

Men nu är det dags att sova! Sleep tight everyone..

0 Era tankar: