25 mars 2009

Notting Hill och kanse Sephora..

Sitter har med M pa ett internet cafe vi hittade runt hornet av varat hotell. Idag har vi en fullspackad dag framfor oss, da det blir en visit till Notting Hill dar vi ska promenera runt och kanna oss som Julia Roberts. Sen ska vi vell forsoka hitta till Sephora som ska ligga anda ute i Hendon Central. Men vi ar inte riktigt sakra pa det sa vi far vell ta och fraga nagon som kanske vet.
Annars har vi haft det jatte bra hittills! Daremot e vi overtygade om att hotell personalen tror att jag och Maria e ett par da vi sover i samma sang. Men grejjen e den att sangarna star mil ifran varandra och det e ju inte sa kul. Dessutom star tvn borta vid den stora sangen sa det far tro vad dom vill..

Har kopt nagra riktigt fina grejer sasom ett par zebra leggings fran Jane Norman i svart med skinn imitation rander, sen blev det en minimal platt tang som ar rod leopard.. Soo cute! Har hittat den perfekta fodelsedags presenten till mamma och lite annat smatt och gott som fick hamna i resvaskan!

Har antligen hittat den perfekta Body con klanningen pa Top Shop i korall och svart, den ska fa folja med mig hem idag hade jag tankt. Aven ett par solglasogon i svart som ar hjartformade finns med pa listan av saker som ska inforskaffas innan det bar av hem mot Sthlm!

Men nu ar det dags att kliva i Julia Roberts spar och sen ska vi kampa for att hitta Sephora, the best shop in the world!!!

0 Era tankar: