23 mars 2009

Time for sleeping..

Imorgon bitti bär det av! Klockan halv sju imorgon bitti kör Pernilla oss till Arlanda. Sen bär det av till Great old London. We are going to have a blast!

Frukosten intas på Arlanda efter inchekning av baggaget. Sen blir det köp av de traditionella browniesarna på 7-Eleven. Något som jag och Maria gör varje gång vi ska flyga någonstans.

När vi kommit in på gate området blir det kolla lite taxfree och sen invänta påklivningen. Sen blir det åka! Älskar att flyga, men helst av allt ska man ha fönsterplatsen, då slipper man bli störd om någon behöver gå på toaletten.

Så Maria om du får fönsterplatsen kan vi byta då?!

Kvällen har varit relativt lugn. Pernilla kom förbi efter jobbet och vi satt och pratade om allt och ingenting. Sen blev de dubbelkolla packningen och nu sitter jag här och ska ladda mobilen med lite ny musik då de bara finns typ ett år gamla låtar att lyssna på för tillfället.

Sen blir det sängen! Maria kommer döda mig imorgon om jag är trött när vi kommer fram (hon har påpekat det några gånger under veckan). Så sleep tight everyone!

0 Era tankar: