31 mars 2009

Tiger and brownies..

Det blev en stressig dag på jobbet då alla människor har beslutat sig för att fika hela tiden nu när solen ligger på. Skönt är det iallafall att vi inte får öppna ute serveringen än på ett tag, ibland bara älskar man lagar.

Efter jobbet kom Pernilla, Mamma och Alex ner för en sen lunch/fika. Satt där en stund och snackade en massa då Pappa dyker upp. Han blev lite sugen på att fika med två av sina favorit tjejer eller så var det latten som lockade mest. Men kul att han kom iallafall.

Åkte hem och la mig en stund för att vila, men blev väckt av E runt sex då det var dags att åka och köpa den inplanerade maten från Tiger. Blev som vanligt wokade grönsaker och kyckling i ostronsås med ris, MUMS! Till efterrätt åkte vi och köpte brownielängd från 7-Eleven som är en favorit i vårat hem.

Efter att ha tryckt i oss allt från thaimat till brownie och glass bosatte vi oss i soffan och försökte smälta maten lite då det kändes som man skulle explodera.

Fick ett tråkigt samtal av S och givetvis istället för att vara den som trösta var det jag som grät mest. Men budskapet nådde fram och hon vet att jag finns här, vilket är det viktigaste.

Ska försöka hinna med Gossip Girl och kanske lite One three Hill innan läggdags men sen blir det sängen då det blir en låååång arbetsdag imorgon eftersom vi är en mindre på jobbet. Blir förmodligen galen övertid. Men ibland får man ju bara bita hop och tänka att det finns folk som har det värre.

0 Era tankar: