21 mars 2009

Transsiberian, BB and snacks..

Kvällen blev inte som planerat, inte ofta vi lyckas men man kan ha trevligt ändå. Pernilla kom förbi och vi åkte till videobutiken och hyrde en film som hon fått för sig att Johanna rekommenderat. Det P inte visste då var att J hade rekommenderat Tropic Thunder men vi hyrde Transsiberian. Filmen var okej men inte alls en must see.

Vi körde på den nyttiga banan ikväll då vi gick in i butiken och kände oss sugna på noll onyttigheter. Det blev istället uppskuren honungsmelon, jordgubbar, hallon och björnbär. Så mycket godare än både choklad och chips MUMS!

Efter filmen satt vi och pratade och zappade lite, och vad dyker upp på tv rutan om inte Big Brother. Skoja om flashbacks.. Dock såg jag bara första och andra säsongen då jag inte hade femman under några år. Men hade verkligen glömt hur sjukt det programmet egentligen är.
Skulle ni klara av att sitta isolerad från omvärlden i 100 dagar? Alltså jag undrar mest vad man skulle sysselsätta sig med?! Det finns ingen data, musik, tv, mobil, skvallertidningar eller böcker. What to do?

Skulle nog bli knäpp efter en vecka. Ne men antingen skulle man bli ett träningsfreak eller bara sitta och dega och istället gå upp tjugo kg. Undrar om man skulle klara av att sitta där inne i tre månader. Rätt lång tid för att göra ingenting.

0 Era tankar: