13 augusti 2009

The Imaginarium of Doctor Parnassus...

Detta är filmen, filmen som man bara måste se om man är ett Heath Ledger fan. Det är den här filmen som han jobbade med under januari 2008 då han avled i sitt hem efter att ha blandat alldeles för många tabletter.

Då Heath inte hann filma klart var det först prat om att byta ut honom och börja om från början, men snart stod det klart att detta skulle innebära slöseri av Heaths talang. Istället tog de in Johnny Depp, Jude Law och Colin Farrel för att spela samma karaktär. På så sätt fick man behålla scenerna som Heath spelat in och samtidig göra klart filmen.

Filmpremiären är ännu inte satt i Sverige men det blir förmodligen runt jul då våra grannländer visar filmen i december.



Filmen verkar vara väldigt exentrisk men kan nog vara mycket bra om man ger den en chans. Det är den sisa film med Heath Ledger som världen kommer att få uppleva. Han var en riktigt bra skådis och hade precis börjat klättra på karriärstegen när han gick bort. Skådespelarna för The Imaginarium of Doctor Parnassus samlade ihop sina löner som det tjänade ihop under filmen i en fond, Pengarna gick till hans dotter Matilda som en sista tribut till Heath Ledger.

0 Era tankar: