13 augusti 2009

Fall.. I can't wait!


Sitter här och myser vid tanken på att det snart är höst.. Älskar sommaren men det är något speciellt med hösten.. När alla färger spricker upp och lyser upp den annars så gråa världen.

Man kurar ihop sig i soffan under en filt och myser.. Tänder levande ljus, bakar kanelbullar och sätter sig och bara njuter..

Sen har vi kläderna, varje ny årstid innebär en ursäkt att shoppa utan att ha dåligt samvete :) Men inte bara det.. Alla kläderna är så mysiga! Stora koftor, mössa, halsdukar i alla dess färger, långa leggings med olika tryck och stövlar! Älskar stövlar.. de är sköna, snygga och det finns så många olika modeller.

Ne.. jag längtar konstigt nog till hösten, ska bli riktigt mysigt! Kanske beror det på att sommaren inte har varit den bästa. Jag menar på sommaren förväntar man sig sol och värme och när man inte får det man förväntar sig blir man sur.. Men på hösten så förväntar man sig regn och rusk och det är precos det man får. Desutom är mysfaktorn mycket högre på höstern!

6 Era tankar:

jr sa...

carro gå in på http://carolinemartensson.blogspot.com/ och kika

Cali sa...

Faan va taskigt.. Sjukt äckligt!

jr sa...

hihih, ja vet, men lite roligt ;)

anncharlotte sa...

Men Carro då får du lova mig att vi bakar mkt scones, dricker mkt te och kollar på massa filmer.. HEEELA HÖSTEN!

Cali sa...

Jr: Ne det var bara hemskt! På riktigt så had ejag svårt att sova.. inte så mycket för kladdet en för närbilden! :P

Cali sa...

Anncharlotte: Ja men det är klart vi ska, det är ju därför jag gillar hösten.. Man får krypa upp si soffan och bara mysa.. Helt underbart!