03 maj 2009

Dubbelcruise part one..

Ohh Lord where to begin?!
Känner mig helt sliten och förstörd, men kul hade vi måste jag ju ändå säga.

Dubbelkryssning del ett:
Alla möttes upp på Terminalen och sedan delades hyttkorten ut och på båten, dags för avfärd.
Lokalisera hytten och sen var det dags för buffén och vin i massor! Redan där blev det flesta kalas, speciellt jag och Maria som satt och skrattade åt allt och ingenting.

Efter middagen var det dags för taxfreen där det handlades rätt rejält av både det ena och det andra. Det köptes en kundvagn med alkohol som alla fick dricka av och då den stod i vår hytt var vi inte sena på att hugga in.

Dags för ombyte och sminkning och sen var det dags för lite förkrök i hytterna och korridorerna. Vi shotade Mintu och Seamen och drack cider på det. Men sen var det dags för Fun club och festen var ett faktum. Skratt, alkohol, dans och vänner är verkligen den bästa beskrivningen då det festades enda in på småtimmarna.

På morgonen drog jag, Maria, Jocke och Anta och åt räkmacka i all sin prakt. Det andra låg kvar och sussade eller smög tillbaka till sina egna hytter efter nattliga äventyr ombordCinderella. J och A fortsatte sitt drickande från gårdagen, men jag och M valde att ta det lite lugnt då det fortfarande var en kryssning till som skulle klaras av.

Dagen rann iväg då det pratades och skrattades om gårdagen, och innan vi visste ordet av det så var vi framme vid terminalen igen. Så det var bara kliva av och möta upp alla nya ansikten som kom med på fredagen.

Två timmars väntan innan vi fick gå på båten igen men vi spillde ingen tid med alkoholen. Vi satte oss i solen och groggade och pratade om allt och ingenting. Skvallrade lite med nykomlingarna så det kom ikapp i allt som hänt.

0 Era tankar: