03 maj 2009

Så oväntat men så bra..

Grillen är varm, köttet ligger på, färskpotatisen kokar för fullt, quinoa salladen är klar och aiolin står och väntar på att få bli uppäten. Det är upplagd för en mysig söndagsmiddag med familjen.

Mamma har gjort sin berömda citronmaräng paj och en blåbär/hallonpaj så efterrätten är något jag längtar till, men först kommer maten.

Blev lite sen middag då vi var tvungna att se klart Hockey matchen innan middagen förberedes. Matchen var hur bra som helst! Har fruktat den här matchen sen i onsdags då jag var helt säker på att vi skulle förlora mot Schweiz, men oj vad vi var bra. Dom hade inte en chans, men det kändes inte som att det kämpade på som dom brukar.

Tempot var rätt lågt från motståndarsidan medans Sverige öste på som bara den. Vi tog närkamper och var inte rädda för att ta i lite. Johnny Oduya som spelade sin första VM match idag visade verkligen vart skåpet ska stå. Han kom in och tog kommandot och gjorde det första målet fem minuter in i matchen.

Känns bra med lite nytt blod i landslaget, men han var den sista som joinar från NHL. Men spelar vi så här imorgon mot Frankrike kommer andan vara på topp i kvarten. Även om vi redan är säkrade en plats i kvarten så tror jag att morgondagens match är viktig för psyket i det svenska landslaget.

Men nu är maten klar och dags att äta en underbart god middag! MUMS!

0 Era tankar: