19 maj 2009

Work? Don't want to..

Blev en kort dag på jobbet då jag endast stannade i två och en halvtimme. Ville verkligen inte jobba idag, hade lust att bara stanna hemma och ta det lugnt efter nio dagars jobb.

Så det blev åka hem redan vid fyra, men inte fick man vila för det. Det blev en snabb lunch bestående av Bacon, Ägg, rostat bröd med marmelad och Te... MUMS! Men sen var det dags för storstädning.

Har städat och rensat så mycket idag, men det var välbehövligt. Är inte klar än men imorgon fortsätter jag och då är det dags för garderoben. Kommer bli riktig utrensning där med. Dags att slänga bort allt som inte används och göra plats för allt nytt som ska inhandlas.

Ska även försöka hinna med att rensa bland skorna, sortera in dom i sina lådor och ställa undan stövlarna och stövletterna. Leta fram alla ballerina skor skulle också vara ett plus. Har så mycket kläder och skor i garaget då det inte längre får plats i garderoben.

Men nu är det dags att tvätta bort sminket, ta en snabbdusch och lägga mig i sängen och försöka sova lite. Imorgon blir en låååång dag men känns bättre och göra klart allt innan helgen.

0 Era tankar: