03 maj 2009

Dubbelcruise part two..

Dubbelkryssning del två:
Då tiden var inne för att hämta ut det nya hyttkorten var alla riktigt kalas efter förfesten vi hade haft ute i solen. Då jag och M skulle sova i Jocke och Antas hytt fick vi en glad överraskning då det hade blivit något strul med bokningarna så dom uppgraderade oss till A-hytt istället för B-hytt.
Är egentligen inte så stor skillnad förutom fönster istället för spegel. Men vi kände oss ändå lite rikare lite bättre haha!

Det fick bli en snabbdusch innan middagen och sen gick vi ner i samlad trupp till restaurangen. Där åt vi fläskfilé, med pommes och chipotle bea som smakade MUMMA.

Efter middagen blev det ännu en sväng till Taxfreen där det inhandlades dricka till kvällen samt annat smått och gott som skulle med hem. Ner till hyttdäck igen för att hitta alla andra som försvunnit under middagen, och sen var det bara att byta om och låta festen börja.

Jag, Maria, Pernilla, Ancharlotte, Annelie och Elin drog upp till Club Seven för lite karaoke och drinkar. Där dracks det, skrattades och snackades i mängder. Men efter nån timme drog vi ner till hytterna igen för lite förkrök och ännu mer snack.

Berättelserna vi fick höra i hytten var helt otroliga och man undrar om allt verkligen kan vara sant. B hur kan du hamna i så roliga och sjuka situationer?!
Men vi skrattade tills vi hade ont i magen och hade det faktiskt jäkligt kul!

Upp till Fun club igen för att försöka lokalisera resten av gänget och även börja festa loss lite. Dock hände det lite mindre roliga saker på Fun clubb och det slutade med att en gråtande A, jag och M fick gå runt på båten och leta efter E som vi inte hittade fast vi letade i kanske en till två timmar.

Så vi kände inte för att festa så mycket mer utan drog istället och åt mat där Pernilla och Anncha joinade, och sen ner till hytten för en dusch, avsminkning reflektering av allt som hänt och sen sova trodde vi iallafall.

Men Anta hade andra planer då han vaknade upp när Jocke flyttade in i vår hytt för att undvika fyllekalaset med Anncha, Pernilla, Björne och Fredrik som hade landat i hans egen hytt. Så Anta satte igång och det tog aldrig slut! Han snackade i hårfönen, pratade om allt mellan himmel och jord ändå förstod vi inte ett smack men skrattade det gjorde vi. Han är verkligen A One Man Circus och kan få även det ledsnaste av tjejer att vrida sig av skratt klockan fem på morgonen.

Tillslut slocknade Anta och vi la oss tillrätta och somnade tillslut in med ljudet av fyllekalaset i den andra hytten.

Morgonen kom alldeles för fort men vi tog oss upp och socialiserade oss med resten av folket som redan hade börjat dricka igen. Sen blev det taxfreen och tillsist lunchbuffen som bjöd på tacos och en jätte god guacamole, MUMS!

Sen var det bara dra upp till karaoken och kolla in folket och höra skvallret om vad alla andra hade haft för sig och vilka hyttkompisar som bytt sovplatser med varandra under nattensgång.

Tillsist var det ut på däck och sitta i solen medans vi inväntade på att komma iland.

0 Era tankar: