05 maj 2009

Hockey kväll i all ära with the Dream Team..

Det blev underbara nummer elva på gamla hederliga Tiger. Tröttnar verkligen aldrig, det är så underbart gott!

Vi köpte med oss maten hem, samt gick förbi och hyrde film på vägen hem. Det blev tre olika filmer men vi hann bara se Dark Floors. Den var verkligen inte som vi tänkt oss då det visade sig att monsterna i filmen var Mr Lordy & Co. Haha inte visste vi att Mr Lordy har skrivit manus och medverkar i en B-film som även spelats in i USA. Men den var inget att rekommendera ska ni veta.

Efter filmen blev det ännu mer Hockey då vi såg matchen mellan Schweiz-Usa. Riktigt högt tempo inte alls samma spel som Schweiz spelade mot Sverige igår. Tråkigt att det blev snuvade på kvartfinals platsen fast dom vann matchen i förlängning.

Men nu sitter jag här hemma och ska kolla lite på ANTM och sen ta och lägga mitt söta lilla huvud på kudden och sova. Det blir ännu en jobb dag imorgon och tröttheten efter helgen ligger fortfarande kvar lite.

Dock är besvikelsen från helgen när det gäller vissa helt borta. Vi pratade om allt och det visade sig faktiskt att det mesta var ett missförstånd och resten är saker som jag inte kan påverka iallafall.

Soo sleep tight everyone!!

0 Era tankar: