10 maj 2009

Slut för i år..

Det blev en lyckad brunch med vännerna på kondis. Därefter gick jag och Pernilla upp till Freddy och hjälpte honom med mobilen.

Det blev rusa hem för att hinna till matchen mellan Sverige och Usa. Det såg lite knivigt ut i början men vi lyckades vända matchen för andra gången mot Usa under denna turnering. Det blev alltså en tredje plats för Sverige, men det är inte fy skam, en medalj är en medalj.

Dessutom måste vi tänka på att vi kom mycket längre än väntat med tanke på att det är generationsbyte i Tre kronor och inte fick vi många NHL spelare heller. Många spelare fick verkligen visa vad det går för och nästa år kommer det bli ännu roligare att kolla då man känner igen flera av spelarna från årets VM.

Finalmatchen mellan Kanada och Ryssland missade jag tyvärr men det blev som jag trodde, Ryssland slog Kanada och är därmed Guldvinnarna i årets VM. Tycker faktiskt att det förtjänade första platsen då det inte har förlorat en enda match under hela VM. Någon som säkert känner sig lite lyckligare av vinsten är nog Jagr då det förmodligen är hans sista VM.


Så grattis Ryssland till det välförtjänta guldet, Kanada till silvret och Sverige till bronsplatsen!
Med detta är årets VM slut för i år. Men nästa år slår vi skiten ur alla och tar hem Guldet!!

0 Era tankar: