10 maj 2009

Thinking of summer..

Gud vad jag längtar till den 19 juni! Då bär det av mina damer och herrar, planet lyfter från Arlanda och landar i soliga Spanien där jag ska stanna i tre veckor. Visst kanske inte världens längsta semester men fortfarande är det tre veckor fyllda av sol, bad, shopping, god mat och ännu mer shopping.

Längtar till dagarna på stranden, luncherna vid strandbaren uppe på klipporna, eftermiddagarna vid poolen, stunderna på balkongen med en kall Bacardi Breezer eller en Smirnoff i handen, Shoppingkvällarna, promenaderna nere vid alla små stånden nere vid hamnen, Sephora och sen en tapaslunch i Alicante och fruktiga drinkar nere vid vattnet.

Åhh det finns så mycket jag vill göra när jag kommer ner dit! Men det är inte så långt kvar nu, så snart, snart är jag där.

Just nu skulle jag bara vilja åka iväg och stanna där en lååååång period. Vill komma bort från rutinen, alla måsten och allt annat runtomkring en. Rensa luften lite och fundera ut om jag verkligen har valt rätt. Fundera ut om alla människor runtomkring mig verkligen är det bästa av umgänge.

Så nu är det dags för sängen och jag lovar er att jag kommer att drömma mig bort till varmare breddgrader! Sleep tight!

0 Era tankar: