13 april 2009

Finally back..


Middagen med familjen blev lika trevlig som väntat. Sällskapet var toppen, maten var jätte god och stämningen på topp. Klart det blev lite diskussioner, men inget som förstörde kvällen.

Efter middagen kom Pernilla förbi. Kul att se henne igen nu när hon har varit uppe bland norrlänningarna och pratar vissa ord med dialekt. Vi pratade om allt och inget och sen bled det tv tittande då vi ville se Ballar av Stål och kolla om det verkligen var så roligt som alla snackat om. Visst satt vi där och skrattade i soffan men tycker att det skulle ha räckt med en halvtimme, då en timme kändes lite väl lång tid.

Maria kom förbi också en snabbis och skulle hämta några grejer hon hade glömt här. Vi tog en cigg och stod och pratade om helgen och Pernillas äventyr uppe i Norrland. Men sen var det dags att säga hej då och godnatt då alla tre stod ute på uppfarten och gäspade i takt.

Så nu ligger jag här i mitt ny städade rum och känner mig riktigt nöjd med dagen som varit. Dags att sova för imorgon är det jobb på planeringen sen får vi se vad jag tar och hittar på. Hoppas på soligt väder så man kanske kan sätta sig på Fame en stund efter jobbet och någon är på.

Sleep tight everyone!

0 Era tankar: