27 april 2009

We suck big time..

Jaha då var hockeyn över för ikväll. Prestationen från Stefan Liv var rent ut sagt pinsam! Varför tog dom inte in Holmkvist efter första perioden. Kanske skulle vi då sluppit matchavgörandet i straffar.

Men men inte mycket att göra åt, hoppas bara att andan ändå är på topp nu på onsdag då det är viktigt att vi vinner så vi inte hamnar bland det sista i gruppen. Men USA är väldigt duktiga så det blir inte lekstuga nere på isen.

Annars har eftermiddagen varit riktigt trevlig. Ner till Teds med Maria och Pernilla för att tatuera M. Hon var jätte duktig och kände knappt någon smärta alls. Kanske ska man våga sig på en tatuering efter sommaren?!

Efter Teds gick vi över till Hästen för middag och hockey tittande. Åt plankstek som bara kan beskrivas som YUMMY. Helt underbart gott men alldeles för mättande. Vid andra halvlek kom Lorr, Niklas och Samuel ner och joinade.

Kanske borde jag och Lorr inte få kolla på hockeymatcher på offentliga platser då det blev mycket svärande och skrik när det Tre kronor inte var på topp. Hoppas på att det blir bättre på onsdag men nu när två av backarna skadades under kvällens match kanske Tre kronor står utan Tobias Enström samt lagkaptenen och backen Kenny Jönsson. Men vi får hoppas att det lyckas tillfriskna och att vi kanske får in lite nya spelare (helst NHL spelare) till onsdagens match.

7 Era tankar:

Maria Flinck sa...

Wiiie! Nästa gång är de din tur! ;D

Cali sa...

Haha a vi får se kanske inte vågar!

JR sa...

Cali: så jävla skööönt!!! HEJA LETTLAND säger jag bara !! faan va vi jubla när dom vann!!Yeeeeees :d

Cali sa...

Joakim inte helt okej att retas nu är förbannad över mtchen igår! Ofta att du satt och heja på Lettland!

Maria Flinck sa...

Ni är så söt! :)
Och Carro, jo de är helt klart möjligt att han hejade på Lettland, han haaatar hockey! ;)

JR sa...

Cali: jo helt ärligt så gjorde jag de, så jävla tråkig sport :p.. ut ur vm ska vi gåå tjalalaaa :D

Cali sa...

Faaan va dålig du är Joakim! Även om du inte gillar hockey vilket är sjukt, så ska man alltid heja på Sverige! Vem är du?!