26 april 2009

I Saw, I Went, I partied..

Gårdagen hade mycket att bjuda på, gamla vänner, nya vänner, fika i solen, hockey med vännerna, fruktiga drinkar, god mat och en helsikes kväll/Natt.

Skulle egentligen ha jobbat igår men då jag verkligen inte hade någon lust att sitta instängd på arbetsplatsen hela dagen bytte jag bort lördagen mot en mindre solig dag. Istället spenderade jag dagen men invigning av glassfikat med Sara och Pernilla på kondis. Det var så där perfekt varmt och den nya blåbärssorbeten är min nya drog inför sommarens varmare dagar.

Efter fikat bar det av hem till Lorr och Niklas en stund för lite snack och planering inför kvällen. Då solen låg på och lockade med värme fick jag med mig Niklas, Samuel och Mange på en lunch samt öl på Fame. Hade en trevlig stund fastän solen snabbt försvann och kylan började smyga sig på.

Så det blev åka hem, ta en snabb dusch och fixa iordning mig och sen dra över till Lorr och Niklas för Sveriges första match i årets Hockey VM. Prestationen var på topp, hittade mig en ny favorit som självklart hade Foppas gamla nummer 21 på ryggen. Så det är numret man ska hålla koll på under det närmsta veckorna.

Sverige vann med 7-1 vilket vi självklart ville fira. Så alla förutom stackars Lorr som fortfarande är sjuk satte på sig "dansskorna" och begav oss ner för en seger drink. Då vi inte kunde komma överens om ställe gick jag ner och mötte upp Anncha, Jessica och Malin på Fame och grabbarna fortsatte istället till hästen.

Då Fame inte tilltalade alla i gruppen, lämnade vi den snygga utsikten och begav oss istället till Hästen för att möta upp resten av gänget samt Maria med vänner som också hade hittat ut i Väsby natten. Det blev shots och Pernillas underbara Daiquiris, samt mycket skratt och prat om "The Good Old Days".

Men kvällen slutade inte där! När det var stängnings dags på Hästen fortsatte trippen till Fabben in all its glory. Där dracks det Tequila och ännu mer drinkar, som varvades med flörtande och dans i all sin prakt.

Vid tre tiden då lamporna tändes var det dags att sätta sig i en taxi och bege sig hemåt Blev några få timmars sömn innan jobbet kallade och det var dags att lyfta mitt dundrande, tunga huvud från kudden och ta mig an dagen.

0 Era tankar: