13 april 2009

My bed it is...

Jaha nu har man legat här i sängen i nästan 24-timmar. Känns overkligt att tänka att ma kan vara så bakis. Men det var jag igår kan jag ju lova.

Men nu är det dags att lämna sängen och ta tag i livet. Snart kommer familjen över för att fira en lite halv försenad påsk. Ska bli mysigt att träffa alla och bara sitta och mysa och äta gott med familjen.

Ikväll kommer Pernilla hem! Har saknat henne även om hon bara varit borta i några dagar. Skulle varit så kul om hon hade varit hemma under ledigheten. Finns så mycket vi hade kunnat göra då hon inte är den som vill sitta hemma under hela ledigheten.

Ledigheten har passerat aldeles för fort, men har haft trevligt, med fest, movienight och bara kopplat av i solen. Nu längtar man mer en någonsin till semestern men snart så är den här. Snart sitter man på planet och påbörjar ännu en resa med sol, bad och shopping.

Can't wait! Blir det som planerat åker vi även bort över min födelsedag, och då är det Göteborg som får äran av en visit. Där ska det firas att man blir ett år äldre och även hinna med shopping och Liseberg!!

0 Era tankar: