25 april 2009

The Rack packs and us..


Jaha kvällen blev inte som väntat, hade lagt mig i sängen och tagit bort sminket då Pernilla ringer och frågar om jag inte ska komma ner till Hästen och dricka lite drinkar och sen dra oss vidare till Magget.

Jag vet vad alla tänker nu, drog hon sig upp ur sängen för att åka till MAGGET?!

Haha a det gjorde jag faktiskt. Så det blev en snabb dusch, byta kläder och sminka om sig. Sen var det bara att hoppa in i taxin och åka ner till Hästen där P väntade med världens godaste drink efter Strawberry Daiquiri, nämligen Peach Daiquiri. Det är verkligen det bästa drinkarna, fruktiga, goda och bäst av allt ingen smak av sprit.

Vi satte oss med Wille, Pelle, Norrland, Norge och några av deras vänner. Efter ett tag kom Maria ner och joinade, vilket var väldigt roligt då vi inte har festat tillsammans på länge. Vi hade trevligt och det var tråkigt när det stängde. Men festen var inte över, utan vi drog oss ner till Magget och festade vidare.

Hade nästan glömt bort varför jag inte brukar sätta min fot där normalt sätt. Fan vilket Rack pack det är som hänger där. Men sällskapet var trevligt och resterande folket gick att ignorera så vi hade kul ändå.

Då lamporna tändes och det var dags att gå hem, bestämde vi oss för att åka och köpa mat på mammas. Men tydligen är inte det öppet på fredags nätter så det fick bli Mc donalds. Vi fick köa i hundra år då vi inte var dom enda som var fyllematssugna, men Håkan vår chaufför var väldigt trevlig och när vi väl fått maten bar det av hem till Pelle där efterfesten väntade samt några trötta Norrlänningar.

Men det vaknade upp rätt fort då alla vi kom inklampandes och det blev mycket snack och skratt. Runt fyra tiden började huvudet kännas tungt och tröttheten ville inte försvinna. Så jag och Pernilla ringde oss en taxi och åkte hem.

Allt som allt en trevlig kväll!

0 Era tankar: